Vi har glädjen att meddela att vi har fått ett oslagbart erbjudande av Smögens Hafvsbad, så vi har bestämt att förlägga nästkommande utbildning där den 3-6 maj. Smögens Hafvsbad är ett superfint SPA- och konferenshotell, som är vackert beläget alldeles vid havet i Smögen och det kommer skapa en väldigt fin inramning av utbildningen.

Pris för enkelrum i 3 nätter inklusive 3 frukostar och 4 luncher endast 4020 kr/ person.Vi har dessutom bestämt att subventionera priset på boendet ytterligare genom rabatt på kursavgiften med 2020 kr, så i praktiken blir priset för boende med halvpension endast 2000 kr/ person!!


För er som planerar att resa med tåg eller flyg kan vi ordna gratis transport från Göteborgs Centralstation till Smögen på måndagen och tillbaka igen på torsdagen.Kursen börjar med gemensam lunch kl. 12.15 på måndagen så ni som vill ha transport behöver vara på Centralstationen i Göteborg kl. 09.45.På torsdagen beräknar vi att vi är klara ca 14.30, vilket betyder att ni som vill ta er till Göteborg kan räkna med att vara framme där ca 16.30-17.00. Hoppas att vi ses på några magiska dagar i Smögen.

Läs mer om kursen här
Till anmälan här.

Tala så det känns officiell hemsida