”DRA MIG BAKLÄNGES!!! Jag är heeeelt BLOWN AWAY!!!!
I början av sommaren så tog jag ett av mitt livs absolut BÄSTA beslut! Att anmäla mig till Lasse Gustavson och Henrik Mattsons talarutbildning. Under 4 intensiva dagar av teori varvat med massor av praktik så har jag utvecklats mer som talare än under alla mina år som föreläsare. Den känslan och den trygga stämningen som Lasse och Henrik skapar är fullständigt magisk! TACK TACK TACK! Och tack alla fantastiska kurskamrater som jag har fått dela dessa 4 dagar med!” -Annika Sjöö, Dansare, Föreläsare, Hälsoprofil

28-31 aug 2023, Stockholm (Solna)
Kursavgift: 18 000 kr + moms
Max 10 deltagare.

ANMÄLAN >>
Mer info/intresseanmälan >>
(vi sparar alla intresseanmälningar och återkommer vid ev återbud eller med info om nästa kurstillfälle)

TALA SÅ DET KÄNNS! – en unik utbildning i talarkonsten
Besök gärna:
www.talasådetkänns.se  

Det är inte främst vad du säger, utan hur du säger det – att tala är guld!

Har du något viktigt att säga, men når inte fram?
På den här utbildningen får du lära dig hur du fångar intresset hos dina åhörare och värdefulla tekniker för att nå fram med ditt budskap.

Är du expert på något, men har svårt att påverka andra?
Du får kunskaper om grepp och förhållningssätt som är viktiga för att ditt budskap ska leda till insikter och handling hos den grupp du vill påverka.

Vill du utvecklas som person?
Att tala inför grupp är för många människor förenat med skräck. Somliga skulle hellre hoppa från ett flygplan utan fallskärm än att hålla ett tal. Att övervinna rädslan att tala inför en grupp stärker en människas självkänsla och självförtroende. Det ökar sannolikt även dina karriärsmöjligheter då många karriärområden idag innefattar en god förmåga att tala inför en grupp.

Vill du arbeta som professionell talare/föreläsare?
Funderar du på en karriär som professionell föreläsare/talare? Bra val. Att arbeta som föreläsare är världens roligaste jobb tycker vi och vi önskar dig varmt välkommen i gänget. Vi vill samtidigt påvisa att det idag finns tusentals föreläsare/talare på marknaden. De som har flest uppdrag är de som inte bara har extraordinära kunskaper i ett ämne utan som i kombination med sina specialkunskaper också har förstått värdet i att lära sig talarkonsten.

Svarar du ja på en eller flera av frågorna ovan har vi en enastående utbildning att erbjuda!
Tala så det känns! är anpassad för dig som saknar eller har viss erfarenhet av att föreläsa/tala inför grupp och som vill utvecklas i den rollen. För dig som sedan vill ta rollen som föreläsare till nästa nivå och bli professionell föreläsare finns möjligheten till certifiering.

Om kursledarna:
Lasse Gustavson och Henrik Mattsson har sammanlagt arbetat som professionella föreläsare i över 30 år och föreläst för 100.000- tals människor i Sverige och i Utlandet. De tillhör båda den absoluta eliten bland Svenska talare.

Utbildningen har fått högsta betyg av våra deltagare. Här kan du läsa några fler av deras kommentarer:

”Jag är en kursknarkare av rang, men Tala så det känns! överglänser alla tidigare utbildningar jag tagit del av. Endast superlativ kan beskriva dagarna i Göteborg och de briljanta pedagogerna.”
– Jennie Nilsson, egen företagare

”En kurs där alla växer i sin förmåga att framställa och föreläsa med mycket kompetenta kursledare”
– Nanne Bergstrand, Fotbollstränare Kalmar FF

”Suverän pedagogik där man får växa på ett omhändertagande och lugnt sätt”
– Anders Friberg, Konsult & Styrelseproffs

”Många bra övningar, som gjorde att vi fick praktisera kunskapen med en gång. Behöver jag säga fantastiska ”lärare”! Tack snälla för ett kanonbra jobb, absolut högsta betyg till er!”
– Anna-Lena Andersson, Studerande till hälsovägledare

”Det är en ära att få vara elev hos två av Sveriges bästa föreläsare. Obetalbart! Om du vill bli föreläsare är det här den bästa kursen i Sverige”
– Malin Hammar-Almonte, Föreläsare

 ”Jättebra träning i föreläsningssituationer med möjlighet till feedback”
-Tommy Törling, Chef Räddningstjänsten

”Fantastisk bra kursledning som utmanade oss att våga och delade med sig av sina erfarenheter”.
– Sylvia Hansson, Leg. Sjuksköterska och ICC- Coach

”En väl värd investering för att bli en bättre talare”
– Anneli Carlsson, Utbildningskonsult

”En mycket bra kurs! Jag kommer ha stor nytta av allt jag har lärt mig i min roll som föreläsare och handledare”
-Anders Jakobsson, Coach/Handledare Resurscenter

 ”Kursledarna är outstanding! De är inte bara otroligt kompetenta, de har också ett engagemang som är mycket stort. De bjuder på sig själva och delar med glädje med sig av sina knep”
-Anna Hammargren, Flygvärdinna/Licensierad Mental Tränare

Bookmark and Share