Övriga medarbetare

Daniel Müller

Under hösten 2017 välkomnade vi Daniel Müller som ny föreläsare inom konflikthantering för krogpersonal. Han är ett mycket värdefullt tillskott då han bland annat i drygt tio år arbetat som projektledare på STAD (Stockholm förebygger alkohol- och drogproblem) där han bland annat ansvarat för olika typer av utbildningar, samt varit delaktig i metodutveckling av flera väl etablerade preventiva metoder, inte minst ansvarsfull alkoholservering.

I syfte att förebygga vålds- och narkotikabrott har Daniel utbildat fler än 6000 kroganställda genom åren och bidrar inte minst med en bred kompetens kring samverkan mellan myndigheter och restaurangbransch som en framgångsfaktor i förebyggande arbete.

Daniel har en masterexamen i folkhälsovetenskap och har stor erfarenhet av att utbilda och föreläsa för både myndigheter och restaurangbransch.

 

Lisa Vallin

Vi välkomnar Lisa Vallin under 2019 som senaste tillskottet i vårt företag. Som älskad business-team coach för att bygga resultat och relationer i företag och organisationer är konflikthantering ett kärt ämne.

Lisa har bakgrunden i teaterns värld och brinner nu för psykisk och fysisk hälsa på företag och arbetsplatser.

Arbetet som coach startade redan 2006 och även coach-arbete med tillfrisknade från alkohol och drog-missbruk har genomförts under åren. Hon är utbildad vid Skandinaviska ledarhögskolan i mental träning , business team-Coaching och kommunikation för team och ledarskap.

Jonna Mattsson

Jonna har hand om det administrativa hos CUAB. Hon har också en lång rad utbildningar inom beteendevetenskap, psykologi, sorgbearbetning, nlp och coaching bakom sig. Sedan något år tillbaka jobbar Jonna deltid då hon även arbetar som sjuksköterska.