Henrik Mattsson – föreläsare och coach

Henrik Mattsson är en framstående coach och föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige idag. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare, men även som coach för chefer och mental coach åt bland annat elitidrottare.

Henrik är bl a utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership hos K-A Inc, samt är certifierad internationell coach och NLP-Trainer via Skandinaviska Ledarhögskolan. Konflikthantering, kommunikation och mental träning är andra exempel på områden han har utbildat sig i.

Henrik får alltid väldigt höga utvärderingar och är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, visdom, värme och humor. Hans föreläsningar är energirika och roliga, med många aha-upplevelser. Hans förmåga att engagera och få människor att tänka i nya banor ledde till att han blev nominerad till Sveriges bästa talare 2007, av Confex (Sveriges ledande kurs- och konferensarrangör). Under 2000- talet har han vid upprepade tillfällen synts i media så som i tex Aftonbladet, Må Bra, LIV, Svenska Dagbladet, SVT och TV 4 för att nämna några. Han är en visionärs- och entrepenörssjäl som drivs av en stor tilltro till individens potential och kreativa förmåga.

Henrik äger och driver företaget CUAB tillsammans med Jonna Mattsson.

Sagt om Henrik:

”Henrik Mattsson har tillsammans med divisionen Surface Drilling Equipment inom Atlas Copco Rock Drills AB, utvecklat ett sätt att skapa en gemensam feedbackkultur för samtliga chefer och medarbetare i Örebro. Upplägget har varit mycket uppskattat och omnämns som den bästa utbildningen man har fått på Atlas Copco någonsin!”
– Heléne Jonsson
Human Resources Professional, Atlas Copco

”Henrik är en av de bästa och mest levande föreläsare vi har haft”
– Jasmina Berberovic
Personalhandläggare, Länsstyrelsen i Östergötland

”Henrik är mycket bra! Den här utbildningen skulle vara obligatorisk för alla människor. Jag har stor nytta av den både i arbetet och privatlivet”
– Bo Blomqvist
Chef, Produktionsplanering SSAB

”Hej Henrik!
Reaktionerna på dina inlägg har varit lyriska. Många deltagare har skrivit saker i stil med ”Vill se mer av Henrik Mattsson”, Henrik Mattsson var kanon”, ”Henrik var helt fantastisk”, Så du satte verkligen guldkant på dagen.”
– Fredrik Samuelsson
Avdelningschef, Confex Sverige AB

”Det blev så otroligt bra med din föreläsning. Jag har ögnat igenom våra utvärderingar och kan avslöja att du får bäst betyg av allt och alla, många framförde också lovord under konferensens gång. Och jag är överlag jättenöjd med samarbetet med dig!”
– Eva Jonsborg
Informatör, Fastighetsägarna-Mellansverige

”Jag har aldrig någonsin tidigare haft en sådan inspirerande och kunskapsgivande föreläsare och jag har aldrig på så kort tid lärt mig så mycket! Jag har ofta väldigt mycket att göra och befinner mig därmed ofta i en stressad tillvaro men efter denna föreläsning har jag så många knep att ta till och prova för att ta kontroll över de situationer där jag är på väg att förlora den. Jag lärde mig så otroligt mycket om mig själv och hur jag kan utveckla mitt psyke inom såväl arbete som privat. Jag skulle helt ärligt kunna prata (skriva) om denna karl i evigheter, men han måste helt enkelt upplevas.”
– Nathalie Lindblom
Stud. Linköpings Universitet, Campus Norrköping

”Tack Henrik, för den oerhört intressanta, givande och inspirerande föreläsningen! Den var ett livligt samtalsämne på skolan nästa dag. Och ett stort tack för materialet!”
– IlonaKarlsson
Lärare, Karolinska skolan, Örebro

”Hej Henrik! Tänkte bara återkoppla till kursen i Jönköping i måndags och tacka dig en gång till för en underbar föreläsning. Det är den bästa jag har varit på någonsin! Inte en enda minut har jag haft tråkigt och jag har lärt mig massor. Du kan verkligen det du håller på med!”
– Kerstin Tjärnström
Hotell Gyllene Uttern, Gränna

Bookmark and Share