Kommande utbildningar 2021 – Tala så det känns! En praktisk utbildning i föreläsarkonsten med Lasse ”Brandmannen” Gustavson och Henrik Mattsson:

1-4 november, 2022 – Örebro

”Tala så det känns” är en praktisk utbildning i talarkonsten som är utformad att passa alla som vill bli en skickligare talare oavsett syfte eller tidigare erfarenhet. Varje utbildning är dynamisk och utformas utifrån varje deltagares egen målbeskrivning med att gå kursen. Det gör att vi kan ha en väldigt erfaren föreläsare i samma grupp som en helt oerfaren utan att det på något vis hämmar någon. Vi är väldigt stolta över att vår kurs fått högsta betyg av samtliga våra kursdeltagare.

Läs mer om utbildningen här >>
Eller skicka ett mail till oss om intresse finns eller om du har några frågor.
Du kan smidigt göra det direkt via vår hemsida här.
Direkt till anmälan här.

Ett gäng härliga talare som gått våra utbildningar genom åren

About the author

Henrik Mattsson Henrik Mattsson är en framstående coach och föreläsare som tillhör de mest etablerade i Sverige idag. Han har coachat och utbildat närmare 100 000 personer sedan 1999 och är idag en av Sveriges mest anlitade talare. Henrik arbetar främst som föreläsare/utbildare, men även som coach för chefer och mental coach åt bland annat elitidrottare.Henrik är bl a utbildad i Personal Mastery och Advanced Leadership hos K-A Inc, samt är certifierad internationell coach och NLP master practitioner (pågående Trainer-utbildning just nu) via Skandinaviska Ledarhögskolan. Google+

Share →