Eric Thyrell

Eric är en mycket uppskattad föreläsare som sedan 2006 jobbat med främst konflikthantering för krogpersonal hos oss på CUAB. På senare år han han även jobbat mycket med försäljning och kommunikation. Hans breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som man lätt tar till sig av.

Eric är utbildad i personal mastery och Advanced leadership av K-A inc-USA och i NLP via Skandinaviska Ledarhögskolan.

 

 

 

 

Simon Bengtsson-Tibblin

Simon har sedan 2004 med sina föreläsningar i konflikthantering varit ett högt uppskattat inslag i utbildningen Ansvarsfull alkoholservering. Han får med målande exempel och tankvärda funderingar många av sina åhörare att ta ett nytt steg i en ny riktning, både på det professionella och på det personliga planet.

Simon är utbildad i personal mastery av K-A inc USA men också utbildad skådespelare och sångare och har arbetat med musikalteater runt om i Sverige.

 

 

 

 

Jonna Mattsson

Jonna har hand om det administrativa hos CUAB och är den ni möter i första hand då ni kontaktar oss. Hon har också en lång rad utbildningar inom beteendevetenskap, psykologi, sorgbearbetning, nlp och coaching bakom sig. Just nu är hon dock inte aktiv inom de områdena då hon till viss del är tjänstledig för att läsa till sjuksköterska.


Bookmark and Share